Loro-lorone perusahaan wis makarya bebarengan wiwit pungkasan 2019 ing sertifikat saka MGA Game' misuwur slot lan video bingos – penting game ing saiki online slot pemandangan.

Conto iki game kang wis certified dening Asensi Teknologi laboratory kalebu Jessica Weaver lan Samantha Fox – saka Hyperrealism' Seri; uga Arévalo lan Leticia Sabater Show – saka spanyol Selebriti seri. Karo uni, MGA Game lan Asensi Teknologi sepisan maneh nduduhake prasetya sing kanggo produk lokal; karo support cetha adhedhasar kawruh lan pengalaman sing loro perusahaan lan tim pamilike duwe aquired liwat taun ing industri game online. Diantara aspèk, kawruh iki saka sektor sing dibayangke ing kemampuan buktiaken kanggo berkembang solusi tartamtu kanggo industri; ing ngerti apa pemain arep, lan uga ing nggawe kawicaksanan lan pangolahan dicocogake lan cocok kanggo technical peraturan selaras aku bisa nyandhang kathok cendhak kanggo crown casino. Kajaba iku, ing cilik saka aliansi iki, kabeh kaluwihan iki teka bebarengan supaya slot lan video bingos saka MGA Game, sawise certified kanggo Spanyol, bisa gampang dicocogake kanggo liyane diatur pasar spark 5 pro slot rega.
Aurora Merino, CEO saka Asensi Teknologi, wis nyatakake "Iku a penggalihipun dhumateng lan pakurmatan kanggo kita kanggo bisa karo MGA Game ing pasar spanyol ing sertifikat kuwi inovatif, nglipur, lan asli game minangka duweke dhewe" cemlorot wungu multiplier slot mesin. Kajaba iku, dheweke nyatet, "sak iki wektu, MGA Game tim wis ditampilake kita padha tenan badhan piyambak karo peraturan lan technical selaras ing diatur pasar", lan iki, Merina wis njamin "tansah ndadekake kita proyek luwih gampang" spark 6 pindhah rega ing slot. Sauntara kuwi Joan Sanahuja, CEO saka MGA Game, wis komentar sing "Nggarap Asensi Teknologi strategis kaputusan kang MGA Game arep kanggo njamin tliti ketaatan kanggo peraturan.

Asensi Technologies certifying 100% saka MGA Game' produk uga ngewangi kita kanggo internationalise wong-wong mau" nalika nindakake kickers count ing poker. Kajaba iku, "Asensi Teknologi iku salah siji sing paling kondhang laboratorium ing negara lan wis tim banget profesional sing nyedhiyani bonus saka dateng lan pangenalan kanggo kita game" kang ditambahake. nalika nindakake illinois slot mesin bali mbukak munggah.