Ing 2016-17 Ranji Piala, nalika muter match marang Maharashtra, piyambakipun damel 308 nganggo ing babak, dadi katelu-paling enom Indian kanggo skor telung abad ing kelas-page jangkrik. Ing februari 2017 kang digawe debut kanggo India ing pihak T20I nglawan Inggris ing M spark 6 pindhah rega ing slot. Ing wulan juni 2019, Pant iki disebut munggah kanggo India regu ing ICC CWC 2019 minangka Shikhar Dhawan iki mrentah metu saka ing Piala Donya karo patah jempol kiwa sak India game marang Australia nalika nindakake kickers count ing poker.

Ing juli 2018, wong iki dijenengi ing India Test regu nglawan Inggris nalika nindakake illinois slot mesin bali mbukak munggah. Kang digawe Test debut ing 18 agustus 2018 nglawan Inggris nalika nindakake iowa casino mbukak.
Chinnaswamy Stadion, Bangalore nalika nindakake luwih asda delivery slot mbukak. Piyambakipun asring dipungambaraken minangka anyar MS Dhoni amarga kang gedhe wicket-Tetep lan agresif kemul gaya. Rishabh Rajendra Pant (lair ing tanggal 4 oktober, 1997) iku sawijining Indian kiwa-tangan batsman lan Wicket-Gawang sing main kanggo India, Delhi, lan Delhi Kutha ing India Liga alamat kanggo hard rock casino ing hollywood florida. Piyambakipun enom pamuter kanggo India kanggo nggawe amba katon ing T20I cocog ing umur 19 taun 120 dina sadurunge Washington Sundar. Ing februari 2018, wong iki dijenengi ing India T20I regu kanggo Nidahas Piala 2018 alamat kanggo hard rock casino ing tampa florida.