Macau ditutup taun karo PDB saka $54.46 milyar cuisinart dawa slot artisan roti roti. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. A total saka $13.21 milyar ing pajak iki dikumpulake saka game operasi lan iki wekasanipun mimpin kanggo tipis uptick ing Macau kang reged produk domestik (GDP). Ing 2018, kegiatan game ing Macau nyumbang mbantu kutha ndeleng tambah ing tax revenue saka 14%. Mundhak ing pangeluaran pemerintah, employment pangentukan lan total employment mbantu ngedongkrak impor dening 4,7%, 3.8% lan 4.5%, mungguh. Nalika 2018 ora ndeleng wutah sawetara wis samesthine, kutha isih obah ing arah tengen lan proyèk anyar sing arep kanggo nggedhekake tourism kemungkinan ing area sing arep kanggo mbuktekaken integral kanggo Macau mangsa sukses cuisinart ekstra sudhut slot toaster.

PDB per kapita ing Macau iki MOP666.893 ($82.49) lan iso dilacak deflator saka kutha kang GDP tambah 3.6% ing taun-taun lan 3.3% ing waktu suwene kit alur roulette porte coulissante. Sing taun, kutha kang GDP tambah 9.1% ing taun-taun, pisanan tambah wae wis katon wiwit 2013 kit alur roulette pour porte coulissante.