Matius Humphrey – $95,623 5 kit alur roulette porte coulissante.

Peserta wis dadi umur 65 taun utawa lawas. Pasangan wis diputer 200 tangan saka kepala-up tumindak sadurunge pejabat disebut nyegah kanggo tindakan kit alur roulette pour porte coulissante. Juara bakal njupuk ngarep $409,171. Kabeh pemain isih dijamin $10,791 kit roulette dishwasher vaisselle electrolux. Daniel Alaei – 828,800 4 kit roulette et alur autoportant. Rusia wis sing pisanan gelang saka panas sawise Viatcheslav Ortynskiy ngalahaké 580 entrants kanggo menang Acara #30: $3,000 Enem-Nyerahke Pot-Watesan Omaha; Daniel Alaei ing banget posisi kanggo defend gelar ing Acara #32: $10,000 Omaha Hi-Kurang Pamisah-8 utawa Luwih apik, lan liyane.