Profesional pamuter poker Chris Klodnicki saka Philadelphia dijupuk katelu Epic Poker Liga Utama Acara Sunday wengi ing Palms, njupuk ngarep $801,680 kit roulette dishwasher vaisselle electrolux. Klodnicki, sing wis muter ahli wiwit 2003, ngalahaké Andrew Lichteberger saka Wétan Northport, DHEWEKE uga entuk juara dering lan jog ing mangsa-pungkasan $1 yuta Epic Poker Juara Liga Freeroll, kang mbukak kanggo 27 pemain karo pangentukan dhuwur ing patang mangsa biasa Epic Poker Liga Utama Acara kit roulette et alur autoportant. Lichteberger, sing menang $514,480 minangka runner-up ing Acara Utama, uga entuk jog carane akeh iku itel s15 pro ing slot. "Iku iki trip njupuk liwat iki Acara Utama kang wis pancene angel lapangan," ngandika Klodnicki, sing di-push karir turnamen poker pangentukan luwih saka $2,8 yuta carane akeh iku itel s15 pro ing slot saiki. Final meja katelu Epic Poker Liga Utama Acara bintang Joe Tehan, Scott Clements, Lichtenberger lan Michael "ing Gilingan" Mizrachi kajawi Klodnicki carane akeh iku itel s16 pro ing slot nigeria. Sabanjure Epic Poker Liga Utama Acara njupuk panggonan Jan. 9-12 ing Kartasura. apa gambling golèk.