[...] Lan kurban saka salah siji saka kasebat game kasempatan [aku.e.game online njaba orane katrangan saka pedoman technical] iku umume mimpin kanggo panjabutan saka olahraga totoan licence lan kanggo panyedhiya kang dianggep unreliable ing mangsa lisènsi utawa wewenang tata cara."GlüStV 2021 utamané ora nganggep supplier dadi ora adhedhasar kepungkur sawijining tumindak, lan mung dadi cocog karo gati kanggo masa depan bisa lisènsi prosedur lan amal saka wewenang ing GlüStV 2021 minangka asil saka layang ideran resolusi: layang ideran résolusi nyeleh mudhun, contone, sing panyedhiya sing ora bakal kanggo pedoman technical sing kanggo bakal diklasifikasikaké minangka "ora" lan mulane, adhedhasar GlüStV 2021, ora bisa diwenehake lisensi utawa wewenang kanggo ngatur sembarang jenis game diwiwiti 1 juli 2021 (ing "ala aktor" angger-angger) apa gambling ring. Wiwit layang ideran iku utamané ono kanggo panguwasa umum lan wis ora langsung external efek, iku ora dianggep dadi legal angger-angger, nanging namung administratif angger-angger poker wengi ing amerika slamet. Kang syarat sing dianggep dadi wis teknis layak iki glethakaken mudhun ing rinci ing peserta pedoman ditanggepi dening supreme gambling pengawas panguwasa jerman Länder karo gati kanggo virtual mesin slot lan online poker layanan ing basis saka layang ideran résolusi diadopsi dening kepala saka Länder negara lan senat chancelleries saka 8 September 2020 lan tanggal 30 September 2020, kang iki diterbitake ing website saka Peserta Game Kantor (Gemeinsame Geschäftsstelle Glücksspiel) a sawetara dina sadurunge ngetik menyang pasukan poker wengi ing amerika kali kasino. Senajan iku de facto hak istimewa panyedhiya sing tundhuk karo pedoman technical, iku ora grant t poker wengi ing amerika pittsburgh. Pranata sing dianggep dadi angger-angger yen langkah kang dijupuk dening panguwasa ngarahke ing madegaken naleni legal akibat - aku.e.yen ngukur langsung netepake, amends, revokes, nyeleh mudhun karo efek naleni utawa negates hak-hak wong ngangap nomer akeh slot asil ing. Ing bagean 5, ing discretion saka panguwasa karo gati kanggo ngukur pelaksanaane marang ilegal game kang duwe dening refraining saka pelaksanaane marang operator sing ngatur ilegal game nalika complying karo pedoman technical.2 layang ideran résolusi punika namung administratif panentuLayang ideran resolusi ora pribadi umum supaya ing makna saka § 35 p nomer akeh slot ing prabawa motor. Ing 2021 antar negara bagean Prajanjian ing Game Kasempatan (hereinafter diarani dening sawijining jerman acronym, "GlüStV 2021," ora samesthine kanggo ngetik menyang pasukan nganti 1 juli 2021 lan isih mbutuhake ratifikasi dening jerman Länder.