Anyar majeng pribadi marketing ngidini operator kanggo ngaktifake seri gampang-kanggo-nggunakake gamification fitur sing ngartekno nambah pengalaman pamuter gedhe mail slot kanggo lawang. Michael Probert, Pejabat Pangareping Komersial ing iSoftBet, ngandika: "Nambahi kita LONGKANGAN aturan karo unik gamification pribadi Ing-game mbukak munggah malah luwih marketing lan penylametan potensial kanggo LONGKANGAN integrasi operator, lan nambah luwih milutaken lapisan saka engagement lan kasenengan kanggo pamuter pengalaman gedhe mail slot kanggo tembok. Iki kalebu turnamen, leaderboards adhedhasar prestasi utawa nilai, utawa ganjaran ing wangun saka awis bonus utawa video babak, tengen ora mung kabeh iSoftBet game, nanging uga luwih saka 3.000 slot lan tabel game judhul sing diwenehake dening sawijining game partners ing LONGKANGAN platform kayata bubar ditambahaké Abang Macan.

"We pracaya Ing-Game bakal duwe impact ageng ing industri, menehi pemain saestu pengalaman pribadi, kang bakal ngartekno ngedongkrak celengan, sesi kaping lan operator bathi." Bab iSoftBet iSoftBet premium online lan seluler lunak casino lan game supplier, nyediakake anjog produk game kanggo sawetara saka donya paling gedhé lan paling sukses merek asia wétan gambling lokal teka-teki silang. Karo ekstensif pengalaman lan lengkap pilihan sing paling apik-performing game, iSoftBet ing ngarep inovasi lan kita ngatur-digawe solusi sing dirancang kanggo ketemu kita operator partners' saben perlu gampang diakses slot canyons utah. "Ing-game iki milestone pinunjul ing salib-platform gamification lan wis potensial kanggo adoh ngluwihi industri saiki engagement lan penylametan roto-roto sing operator nampa minangka asil saka gamification fitur. Pribadi iki ana ing antarane paling majeng lan pangguna-loropaken ing industri lan bakal ngaktifake operator kanggo ngartekno nambah pamuter engagement lan penylametan tingkat lan ngedongkrak kasetyan tarif. Ing-game tool uga bakal ndhukung operator casino ing nggawe awake siri kanggo pemain karo siap metu fitur, Jackpot numpuki asia wétan gambling lokal silang. Ing iSoftBet aturan kalebu lengkap bali kantor sistem saéngga operator kanggo nggawe bespoke promosi, kurban sawetara saka sudhut pamuter bonus lan ganjaran, uga minangka harvest lan trek nyata-wektu game data kinerja.iSoftbet wis setya kanggo tanggung jawab game lan tundhuk karo paling kenceng global badan peraturan. Berita Ing-game alat gawan saka nyata-wektu pimpinan boards, saéngga pemain kanggo trek kemajuan marang wong nalika isih muter game favorit, kabeh ing real-time, lan kasedhiya tengen akeh saka piranti. Kita game suite kalebu sawetara saka sudhut unparalleled tertutup slot video, game tabel, eksklusif branded game saka sawetara saka paling gedhé ing donya TV lan film perusahaan produksi kayata 24 lan Kegiatan Paranormal, lan majeng Game Platform Pengumpulan (LONGKANGAN), saéngga iSoftBet kanggo kurban kasino online cepet, siji-wektu integrasi kanggo luwih saka 30 saka industri kang anjog online lan seluler game panyedhiya lunak.iSoftBet game sing dibangun karo nggunakake teknologi paling anyar kalebu HTML5 desktop lan seluler piranti lunak sing kompatibel cara paling gampang kanggo menang dhuwit ing casino.