Rob Smith, Legal lan Urusane Bisnis Manager ing Odobo, komentar, "SidePlay wis uploaded akèhé saka macem-irahan sing ngirim kabeh gratification cepet menang game nanging karo fokus cetha ing hiburan gampang diakses slot canyons utah. Kita lagi seneng sing SidePlay sing looking ing casino sektor lan sing padha wis milih Odobo minangka platform kanggo distribusi donya." Lee Bosio, Direktur ing SidePlay Hiburan, ngandika, "SidePlay wis setya kanggo menehi klien dhuwur-kualitas game sing bisa tekan pemain ing nomer nambah saka diatur pasar asia wétan gambling lokal silang. Bab Sideplay Hiburan: SidePlay Hiburan develops dhuwur revenue generasi, awake cepet isi kanggo lotre lan industri gambling antarane loro desktop lan seluler cara paling gampang kanggo menang dhuwit ing casino. Ing kasunyatan, iku mbokmenawa salah siji saka paling visual dinamis cepet game tau digawe apa ora lengkap ngiringake ing poker tegese. Gibraltar, 09 July 2015 – SidePlay Hiburan wis milih Odobo Pangembang Program kanggo sawijining expansion menyang igaming sektor komersial apa ora freezeout ing poker tegese.