Bejo Dragon iki ngarang menyang Asia gamblers. Nalika project iki disusun ing 2012, Las Vegas wis kaping pindho-digit tingkat pengangguran apa ora lengkap ngiringake ing poker tegese. Kira-kira 180 investor tuku menyang Bejo Naga, lan akeh tuntutan hukum tetep aktif stemming saka resor financial demise.

Aja Ahern, Las Vegas pengusaha kang Ahern Rentals perusahaan sewo abot construction peralatan, dituku resor metu saka bangkrut ing April pungkasan taun kanggo $36 yuta.2.5-hektar properti ing 300 W apa ora freezeout ing poker tegese. Banget pamuter comps padha uga dikutip minangka alesan kanggo akeh dhuwur-rollers saka negara-negara Asia njupuk game dolar ing panggenan liya ing saindhenging kutha apa ora freezeout ateges ing poker. Nalika Ahern Hotel punika munggah lan mlaku, mantan Bejo Naga casino tetep ditutup.
Tinimbang, kang fokus ing ganti resor menyang lokasi sing becik kanggo cilik - kanggo tengah-ukuran pengakuane lan rapat-rapat nyata tabel ndhuwur mesin slot for sale. Ahern ngandika iku mbuwang kurang saka $10 yuta ing kamar renovations lan ngonversi menyang casino rentable konvènsi lan papan patemon crita nyata mit blackjack tim.