Titans-Colts juara mbokmenawa ora bakal njupuk divisi yen sajarah anyar sembarang pratondo minangka Jaguars sing 2-13 SU ing past 15 game dalan nang AFC Kidul casino online australia dhuwit nyata. Rintangan duweni OddsShark.com Ana siji juara-njupuk-kabeh game lan iku flexed kanggo perdhana-wektu jendhela minangka Indianapolis Colts ngunjungi Tennessee Titans, sing 3.5-titik law.
Bab pungkasan Titans kudu ngelingi lagi 2-12 SU 3-11 marang nyebar ing sasi 14 marang Colts. 2018 NFL mangsa biasa ateges karo kathah saka drama sak liga minangka ana rong panggonan playoff kasedhiya ing AFC – kalebu loro divisi irah-irahan – lan salah siji postseason bukaan ing NFC nanging ora ana divisi koruna munggah kanggo entuk ana poker mesin ing hamilton island. Mung alam bã © bas-kertu titik kasedhiya ing NFC lan sing salah siji bakal pindhah menyang Minnesota Viking utawa kang mbelo juara Super Bowl Philadelphia Elang ana poker mesin ing australia kulon.

5 wiji ing AFC yen Los Angeles pangisi daya menang minangka 6.5-titik favorit ing Denver Broncos sing ana nyata casino app. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Mundhut bakal dadi apa-apa cendhak epic keselak proyek lan bakal geser Kansas City menyang No sing ana nyata gambling app.
Pangisi daya wis ilang limang sasi ing Denver ora bonus simpenan kode dukes casino.