Amarga kasunyatan sing iki kemitraan antarane loro iki sarujuk marang sadurungé ing taun 2019, padha bakal nyediakake produk lan layanan kanggo totoan ing olahraga sanalika waktu pisanan saka 2020 sing ana nyata casino app. Media Statements: "We are remen kanggo partner karo perusahaan Olahraga IQ kang calibre," ngandika de Knijff. Produk iki bakal makili dandan cetha ing saiki kualitas pathokan KITA Olahraga produk kasedhiya, utamané kanggo nascent pasar US." Omer Dor, Co-Pendiri ing Olahraga IQ, nyatakake, "Kita pracaya ana standar anyar saka pengarepan saka suppliers kanggo ngirim inovatif, dipercaya lan paling apik ing kelas produk sing ana nyata gambling app. "Loro bisnis wis padha DNA; kita lagi loro-lorone setya kanggo digunakake ing sharpest mburi industri, saingan ing kualitas lan menang ing cara tengen ora bonus simpenan kode dukes casino. Sing wilayah saka konsentrasi ing U ora bonus simpenan kode kanggo kabeh star slot casino. adhedhasar olahraga totoan produk lan layanan ora bonus simpenan kode kanggo 21 dukes casino. Padha bakal kurban sing kedhaftar unggul produk lan layanan kanggo totoan ing game njupuk panggonan ing Amerika Serikat casino paling apik ing denver area.