Multi-wentis blumbang totoan operator Colossus Bets wis liwati 11,000 dhaptaran casino paling apik ing denver colorado.
Tenan konco mingguan pitu-wentis bener skor bal-balan nang segara, kang nawakake dijamin prizepool saka £10m saben wektu, digawe woro-woro ing partai Natal, kang dirawuhi dening account duta lan mantan Inggris bal-balan internasional Michael Owen. Watara 100 VIP pemain, B2B partners lan profesional industri dirawuhi acara, kang weruh tamu melu ing fantasi Colossus Bets game adhedhasar sajarah bal-balan sing cocog poker carane kanggo disebaraké kripik. Owen piyambak commentated ing tumindak minangka tandha seluler presented karo pemain cilik awis-ing nawakake minangka macem-macem sikil diputer metu poker carane kanggo menehi hasil karo limpers. A pamuter kang manggon tiket bisa cashed-ing sak setengah-kaping lan minangka cocog ing blumbang lengkap, karo cilik awis-ins peserta saéngga kanggo njupuk sawetara mediawiki nalika mertahanake kapentingan ing bagéan saka jackpot poker carane kanggo menehi hasil karo ala ngalahaken. Colossus Bets CEO lan ngedegaken Bernard Marantelli ngandika: "Iku ana wengi gedhe lan nuduhake iki Colossus lan utamané cilik awis-ing multiples sing tenan njupuk loro industri lan kapentingan umum." "Michael Owen ana nyata olahraga commentating ing dhewe gol (lan mbleset) ing fantasi game." Iku iki sing dicethakaké Colossus, sing uga nyedhiyani mingguan pools kanggo limang utama bal-balan Eropah liga, saben kang njamin minimal saka £2m ing hadiah, kudu dijupuk liwat £700,000 worth saka bets wiwit ngetokake ing agustus slot mesin ing florida bar.
Operator uga sing dicethakaké 62% saka kabeh dhaptaran wis rampung liwat seluler, kang uga saluran liwat kang 43% saka bets wis diselehake. Paling gedhe blumbang pituwas-metu menyang customer siji supaya adoh wis £12,302.30 slot mesin ing fort worth. A total saka 37% saka awis-ing transaksi dumadi ing ponsel, karo 92% saka cashed-ing karcis arep ing kelangan, nalika paling gedhe awis-ing kurban kanggo rusak tiket wis £12,000. texas.