Iku ora bakal ngagetne kanggo ndeleng dhuwit teka ing Tampa amarga Atlanta kang perjuangan minangka amba favorit bebarengan karo kasunyatan sing Bucs wis menang telung sasi papat rapat-rapat poker carane kanggo menehi hasil karo ala ngalahaken.

Iku bakal menarik kanggo ndeleng yen sing tombol nomer rawuh menyang muter ing syarat-syarat saka awal totoan, minangka saben NFC Lor law bisa ndeleng sethitik wagering ing arah sing sadurunge kickoff slot mesin ing florida bar. Ing Falcons bakal muter ing cendhak minggu sawise tutup Seahawks Seattle 34-31 ana ing wayah Wengi bal-Balan nalika Buccaneers menang ing Miami konco pemain Ryan Fitzpatrick slot mesin ing fort worth. Yen sampeyan pengin ngerti sawetara saka ndhuwur Super Bowl contenders kanggo mangsa iki, kabeh sing perlu kanggo nindakake iku njupuk dipikir ing titik nyebar kanggo Sunday kang Minggu 12 game texas. Ing Kansas City Pimpinan (6-4) sing kaping pindho-digit ngarep favorit sapunika mungsuh Buffalo Bills (5-5), lan bakal padha nyoba kanggo mbalek minggu sawise kalah SU minangka pindho-digit dalan kapur kanggo New York Buta minggu kepungkur slot mesin ing gatlinburg tn.
Elang sing hosting Chicago Bears (3-7) awal ana uga nalika sangmu Pittsburgh njupuk ing Green Bay Packer (5-5) ing perdhana-wektu matchup sing wengi, karo loro Pennsylvania tim saiki lungguh minangka 14-titik favorit slot mesin ing florence oregon.