Salah siji saka perhiasan emas ing Macau kang ekstensif makutha wis refinanced ing menehi hasil sing bakal ngiyataken posisi financial perusahaan. Sands China, Far East tambahan saka Las Vegas Sands (LVS), ditampa kesepakatan saka sawijining bank-bank kanggo luwih $3.5 milyar silihan lan pilihan kanggo njupuk iki munggah dening liyane $1milyar kudu padha perlu kanggo nglakoni. Miturut Bloomberg, a statement kanggo Stock Exchange Hong Kong maca sing anyar kredit fasilitas wis samesthine kanggo "ngartekno nyuda" perusahaan expenses kapentingan lan ngiyataken financial sawijining keluwesan. Kajaba iku, iku bakal bantuan ngluwihi sing utang maturities nganti 2016. Ing kajaba iku kanggo refinancing sing utang, silihan bakal digunakake kanggo dana perusahaan expansion ing Macau kang Malaysia strip minangka padha katon kanggo semen posisi ing casino paling gedhe pasar ing donya. Expansion ing strip bisa telat minangka asil saka Melco Makutha tondo asto menehi hasil wingi kanggo njupuk malah luwih saham ing salah siji project ing strip sam kutha casino proyek ing shreveport la.

Anyar fasilitas kasusun saka $3billion lima-taun term silihan lan undrawn $500million bergulir silihan liwat periode sing padha sam kutha casino proyek lowongan. Sawise undrawn silihan wis repaid, iku bisa diselang maneh lan loro-lorone sing "subyek kanggo reregan kothak lan, sawise periode enem sasi, bakal duwe dhisikan reregan nyetel ing 2 persen ndhuwur London interbank ana tingkat." Iku panginten sing perusahaan nyedhaki 14 bank-bank kanggo silihan sam kutha kansas city casino. LVS weruh page-waktu dodolan lan bathi ngisor iki apa akeh padha ngitung thanks kanggo murah winnings saka game tabel ing Nevada orient titik ferry casino paket. Iki bakal pindhah kanggo nerangake apa lagi looking kanggo njaluk karo iku minangka adoh minangka sing expansion ing Malaysia strip mrihatinake oriental casino guiguinto bulacan hiring. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.