Las Vegas Konvènsi lan Pengunjung Authority (LVCVA) laporan sing pengunjung volume plunged 64 persen ing 2020 m2 nyetliko ora pasuryan slot. COVID kalah metu werna abu-abu eagle poker kamar nomer telpon. "Iku kabeh COVID-related werna abu-abu eagle resort casino alamat. Las Vegas tetep nihan sawijining wis coronavirus poto werna abu-abu eagle resort casino konser. Mung menit sadurunge kickoff saka Super Bowl LV, buku padha mulangi sing kedhaftar padha weruh glitches. werna abu-abu eagle resort casino kanada. Tajem kemunduran ing nomer dolar nang ing Tampa Bay Buccaneers' ngageti dismantling saka Kansas City Pimpinan 31-9 iki ora surprise cs pindhah gambling duwit receh loncat karo muter awak.