Zimpler modern wallet, nerjemahake isoh kita kanggo nyedhiyani ora mung pindhah bank, nanging uga kredit sim lan invoicing werna abu-abu eagle jadwal turnamen poker. Kanggo informasi luwih ing perusahaan, please visit: www.zimpler.com Kanggo informasi tambahan, hubungi Erkki Nikunen, Finnplay Telpon: + 358 40 71 54 486 e-mail: [email protected] Johan Friis, Co-Pendiri & Direktur Dodolan saka Zimpler Telpon: +46 70 490 77 77 e-mail: [email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Zimpler kang utama produk modern, dompet seluler sing menehi pengguna kontrol liwat sing mbuwang cs pindhah dropped amarga slot leladen hatas. Platform caters kanggo wiwitan-ups, SME kang uga gedhe diadegaké perusahaan looking kanggo ngganti sing ana warisan sistem game utawa nambah wong-wong mau, lan kalebu sawetara ageng saka game casino (4000+) saka utama game studios uga akeh global lan lokal 70+ pembayaran integrasi kanggo operator.
Erkki Nikunen, CMO & Partner Finnplay, komentar: "digital Dina pribumi dikarepake cepet game gratification, lan frictionless pengalaman pengguna nalika nerangake kanggo muter karo game merek utamané ing seluler piranti. Kanthi wutah lan adoption saka Cepet Akun & KYC -model, kang ngidini pemain kanthi otomatis nggawe akun lan cepet withdrawals ing Skandinavia pasar, kita mutusaké kanggo miwiti putih labels nggenepi Zimpler seluler pembayaran solusi ing nunggu saka swedia iGaming opening pasar ing januari 2019. Ing mburi-kedhaftar bakal nemu modern, seluler lan VP loropaken aliran kang kalebu langkah kurang lan menehi kedhaftar ingatase hak bebas kanggo milih sing disenengi pembayaran cara, sing ora mung bank nanging uga kertu lan swish etc." Bab Finnplay Didegaké ing taun 2008, Finnplay menehi handcrafted mbukak iGaming platform karo pilihan kanggo dhewe kode sumber kanggo iGaming industri cs pindhah gambling kurang tampilan.
Perusahaan goal wis mesthi wis kanggo menakake seluler pembayaran lan dadi tenan becik perusahaan cs pindhah gambling kacilakan totoan.