Affiliate saka usaha tenanan Property Group LLC punika kabaripun tuku komplek saka TJM Situs Inc.kanggo winadi rega cs pindhah gambling kurang tampilan.
29, 2014 cs pindhah gambling kacilakan totoan. Miturut kanggo macem-macem lapuran, Pennsylvania real estate perusahaan sing duwe spesialisasi ing proyèk omah lan warga senior omah wis sarujuk kanggo tuku shuttered Atlantik Klub Casino Hotel cs pindhah tampilan free roulette. Park banyu carane kanggo ngganti felt ing tabel poker. Senadyan kang nyerahke property ketoke ing pinggan salaka, Straub wis kaancam bakal punah, tindakan legal kanggo nyegah advertisement amarga kang mung kepengin kanggo mbayar awalé sarujuk marang rega saka $90 yuta, minus $3 yuta ing simpenan fees.