Ing gaweyan kanggo luwih njogo integritas sportsbetting, Amérika game machine lan sistem pamuka, Ngelmu Game Corporation (SG) wis announced sing wis dadi anggota digandhengake Global Lotre Ngawasi Sistem (GLMS) carane kanggo ngganti ram slot. Pionir mindhah: Las Vegas basis tenan digunakake resmi ana release penet (pdf) kanggo rinci sing pamindhahan nggantosi pisanan supplier saka lotre sportsbetting produk wis gabungan GLMS lan tegese iku saiki bakal nampa ringkesan global tandha uga pendidikan lan preventif pribadi lan informasi free slot dhuwit nyata usa. Minangka digandhengake anggota, SG nyatakake iku kanggo menapa malih dadi diwenehi sponsor lan komunikasi kesempatan ing acara tuan rumah lan diatur dening GLMS free slot abang panas sevens.
Industri lotre ngawasi sistem: Ngelmu diterangake ing GLMS minangka industri-mutualized ngawasi sistem sing yakuwi kanggo ndeteksi lan njelasno curiga sportsbetting aktivitas ing supaya kanggo nglindhungi integritas saka olah rogo lomba. Diadegaké ing 2015 dening Donya Lotre Association lan Eropah Lotteries Association, Lausanne-kantor pusaté organisasi punika ateges 31 lotteries saka 29 bangsa-bangsa lan dianggo kanggo perangko metu korupsi ing sportsbetting uga digandhengake match-mbenakake ancaman. Pamuka 'banget kesengsem' dening wutah anyar: Pat McHugh, Global Lotre Sistem Senior Wakil Presiden kanggo SG, nélakaken bilih panjenenganipun wis 'banget kesengsem dening kuwat wutah saka GLMS liwat taun kepungkur' lan saiki 'diajeni' kanggo bisa kanggo ndhukung sawijining karya minangka anggota digandhengake.
McHugh kang statement maca... "karya saka GLMS loro ing lapangan ngawasi totoan pola lan ing madegaken budaya saka integritas pinunjul free slot rol em ing. Ngelmu Game Corporation kanthi didadekake siji karo iki penting global gaweyan kanggo njogo integritas sportsbetting kanggo lotteries." Uni 'luwih nambah' efforts pangayoman: Kanggo kang bagean, Ludovico Calvi, Presiden kanggo GLMS, tampi Ngelmu Game kanggo klompok jaringan sadurunge martakake sing gawan sawijining 'luwih nambah efforts kita kanggo dadi saestu global olahraga integritas awak.' Calvi kang statement maca...

"Kita becik matur Ngelmu Game Corporation kanggo support iki ing massive perang nglawan manipulations saka kompetisi olahraga, kang uga nuduhake sawijining prasetya kuwat kanggo tanggung jawab lan sustainable sportsbetting. We are looking nerusake kanggo nampi luwih digandhengake anggota ing mangsa cedhak." free slot munggah saka olympus.