Stephen Kayu – £4,560 7th ombenan free ing casino niagara. Ing Londoner rampung katelu konco David La Ronde lan Sam Trickett ing Ibu mbalik ing 2008, nomer sanga ing Walsall rong taun mengko, kalima ing Grand Final ing taun 2011, lan papat ing pungkasan mangsa acara ing Blackpool.2010 Irish Mbukak Juara saiki rat kang dongeng adoh saka $1.7 m manggon ing turnamen pangentukan prabu unta slot machine for sale. Ing GUKPT saiki kepala menyang Welsh ibukutha saka Cardiff, Uga 24-31, ngendi Acara Utama bakal nindakake £550 tuku-ing prabu unta slot mesin manual. Teng njupuk panas saka 2014 GUKPT Edinburgh kamenangan menyang Las Vegas lan teka adoh karo setengah yuta dollar skor king casino bonus 10 free ora simpenan.

Acara narik kawigaten 180 unik entri, lan 54 re-entri, lan sing ana luwih saka cukup kanggo mesthekake £100,000 njamin iki ketemu schuttingdeur ketemu slot douglas hout. David Maclean – £3,160 9 schuifpui ketemu slot aan buitenkant.
Paul Pinchi – £13,920 4 schutz krieger paling apik ing slot.