Konsorsium dipimpin dening Australia operator Kumandhang Hiburan wis menangaké hak kanggo miwiti karya ing AUD$2bn casino project ing Brisbane, Queensland foxwoods casino sing padha mbukak.

Konsorsium weruh mati saingan kapentingan ing project saka James Packer kang Makutha Resorts abang rock casino lelenggahan dina rata-rata. Premier Annastacia Palaszczuk referensi Kumandhang bid kang teruse kanggo miwiti langsung lan kuwat nggunakake kasedhiya papan umum minangka dheweke announced operator minangka pamaréntah negara kang pilihan ing 20 juli abang rock casino laut prasmanan.

Palaszczuk ngarep-arep proposal bakal ngrangsang wutah ekonomi ing wilayah, contributing "3,000 jobs sak construction lan 8,000 aktif jobs". Ing Queens Wharf pembangunan bakal dadi liya casino ing Brisbane tengah distrik bisnis, karo lisensi kanggo casino ing kutha kang Queensland Keuangan Bangunan uga dianakaké dening Kumandhang.
Minangka bagéan saka Panggonan Brisbane konsorsium, Kumandhang niat kanggo nadhahi sawijining casino kanggo Queens Dermaga, lan ndandani Bangunan Keuangan menyang pusat blanja lan hotel. Uga klebu ing proposal sing plans kanggo mbangun liwat sèket restoran lan bar, lima hotels lan riverfront wayang. Ing kaputusan kanggo menehi lisensi kanggo Samudayanipun, Palaszczuk ngandika: "Ing sawijining panel lunga liwat sawetara kritéria...nanging salah siji saka teken efforts iki jumlah gedhe saka papan umum sing kulawargané bakal bisa kanggo seneng. "Plus kaadilan kir, uga minangka sing konsorsium iki bisa kanggo nduduhake kanggo pamaréntah sing lagi siap kanggo nerusake abang rock casino sandbar lelenggahan dina rata-rata. "Supaya iki apik woro-woro, iku fantastic warta kanggo Brisbane lan aku cukup manawa wong Brisbane bakal ngisin anyar Queens Wharf pembangunan." Queensland pembangunan mentri Anthony Lynham ditambahake: "Iki project bakal transformational kanggo Brisbane. "Iku bakal nindakake apa Bank Kidul iya kanggo Brisbane 30 taun kepungkur." abang rock casino keamanan proyek.