Betway wis teamed munggah karo turnamen panjadwal, Jeblugan, kanggo kurban papat Olympic tema tantangan kanggo Counter-Serangan: Koleksi Nyerang (GS:PINDHAH) pemain. Inisiatif iki nderek sukses Tiba Game, ngendi ewu tukang game mirsani lan kompetisi kanggo nyoba lan ngalahake nilai nyetel metu dening olahraga profesional casino paling cedhak kanggo lewisburg wv. CS:PINDHAH pemain bisa ngundhuh Betway x Jeblugan spring game saka Uap workshop casino paling cedhak kanggo lewisburg west virginia.

Pemain bakal saingan ing peta sing bakal nyoba kemampuan, kasabaran lan gerakan, karo papat tantangan ing total. Tantangan page bakal nyoba prigel saka pemain, padha bakal duwe kanggo njupuk ing hurdles kanggo dadi pungkasan pamuter ngiwa ngadeg casino paling cedhak kanggo leesville la.

Surf tantangan bakal nyoba pemain' pengalaman lan kemampuan kanggo numpak gelombang, nalika katelu bakal nggawe wong-wong mau saingan ing kaca lantai. Pamungkas, ana bakal dadi competitive tag, kang bakal ndeleng pemain nyoba kanggo ngrekam jumlah paling saka wektu tag. Sawise patang tantangan wis rampung, nilai bakal diitung munggah lan paling scorer bakal menang Betway x Jeblugan golden medali aria dhuwur roller poker turnamen. Adam Savinson, Olahraga Direktur ing Betway, ngandika: "Ing Betway Spring Game kajaba paling anyar kanggo akeh-tau portofolio saka Counter-Serangan maps diprodhuksi dening Betway aria casino marketing nomer telpon. Peta sing unik cara Betway bisa melu CS:PINDHAH pembuangan lan wis dadi pokok ing masyarakat."Reception lan popularitas saka maps wis luar biasa!Kita lagi bangga banget kanggo bisa kanggo terus kanggo inovasi ing game sing wis watara kanggo liwat 22 taun lan wis diwiwiti ing planning siji sabanjuré.".