Galaxy Hiburan Group Ltd dicethakaké asil financial saka Q2 2020 a flush ngalahake house lengkap ing poker.

Klompok net revenue ana $1.2 bn, 91% nyelehake dibandhingake kanggo 2019. Iku uga 77% kurang saka revenue ing Q1 nalika iku ana $6.2 milyar adoh casino sempre noi.

Diatur EBITDA stands ing mundhut saka $1.4 milyar, dibandhingaké $4.3 milyar mediawiki ing Q2 adoh casino sempre noi testo. Grup laporan sawijining "balance sheet tetep kuwat karo $49.8 milyar ing awis lan cairan investasi lan $43.6 milyar net awis uga minangka sakbenere unlevered" house lengkap ing poker kasusun. Group Galaxy Macau casino direkam revenue net saka $0.3 bn, 97% populasi dibandhingake kanggo taun sadurunge. Diatur EBITDA direkam mundhut saka $1.2 bn, ageng gulung saka mediawiki saka $3.2 milyar taun pungkasan. StarWorld Macau entuk $0.1 bn, karo diatur EBITDA ing negatif $0.3 bn. Broadway Macau net revenue ana $12m, karo mundhut saka $52m saka diatur EBITDA. Asil direkam nyelehake ing nomer dibandhingake kanggo Q1 2020, kamungkinan gara-gara global lockdown amarga COVID-19 pandemi. Galaxy Hiburan nyatakake, "Given views kita langsung mangsa, kita pengin kanggo nyorot sing COVID-19 krisis bakal terus kanggo duwe salabetipun efek ing kita 2020 asil financial." Nanging, klompok tetep optimistis, nambah, "Kita terus kanggo nggawe kemajuan karo internasional kita plans expansion.".