Las Vegas casino kumpulan wis dropped loro MGM Resorts Internasional sifat-sifat saka tuntutan hukum suwung perusahaan saka panggolekan karyawan ing resiko sak COVID-19 amarga cupet protèktif ngukur adoh casino sempre noi testo.
Ing kumpulan, kang makili 65,000 casino buruh, ngajokaké tuntutan hukum marang telu Las Vegas Strip kasino sasi pungkasan ing Buruh-Manajemen Hubungan Tumindak gegayutan mbebayani kahanan apa, alleging sing saiki aturan lan tata cara kanggo nanggepi buruh contracting virus wis "mbebayani" average house lengkap ing poker kasusun. Tuntutan hukum, diajukake ing Las Vegas Pengadilan Negeri, klebu nduweni Teken ing MGM Grand, Sadelle kang Cafe ing Bellagio lan Wong Fieri Las Vegas ing Harrah ing apa salah siji saka pisanan efforts kanggo terus juragan sah tanggung jawab kanggo COVID-19 infèksi ing US ana casino ing bristol tennessee.

Miturut laporan dening AP, Culinary Uni eksekutif Geoconda Argüello-Kline disebut iku kamenangan kanggo nyelehake tindakan legal marang pemilik saka Bellagio resor lan Teken Condominiums menara, saéngga kanggo "expedited arbitrasi" antarane perusahaan lan uni wakil."Buruh sing nggawe kutha iki mbukak pantes kanggo bakal direksa lan lagi ing resiko," ngandika Argüello-Kline ing statement ana casino ing branson mo. Dheweke uga kacarita sing 22 Culinary anggota Uni utawa gumantung anggota kulawarga wis seda saka virus wiwit awal Maret ana casino ing bridgeport connecticut.

MGM Resorts ing selasa disebut pengadilan pakaryan babagan penyimpanan file "soale", kang lagi nyimak sing uni tumindak teka mung ahead saka pengadilan-dileksanakake deadline lan sawise perusahaan ngajokake tantangan legal."Kita ngarep-arep sing Culinary Union bakal bisa collaboratively karo kita ing mangsa nalika nerangake menyang kesehatan lan safety masalah," ngandika MGM ing statement. Ing tuntutan sing diajokaké ing juni sought supaya pengadilan ing federal rembugan bebarengan hukum kanggo meksa perusahaan kanggo ngencengi coronavirus safety ngukur.

Patang dina mengko, Nevada Gubernur Steve Sisolak ditanggepi prentah pasuryan panutup privasi kanggo sapa waé ing "sembarang umume publicly diakses papan" kalebu kasino lan bisnis liyane. Senadyan privasi, rah' Peserta Search Eksekutif Dewan wis ora dropped biaya marang Caesars Hiburan, sing alleges Caesars mung "diwanti-wanti" tinimbang dibutuhake tamu kanggo nggunakake rai tutupéng kanggo nyegah panyebaran saka COVID-19..