Loro hotel bakal nduweni disambung menyang casino komplek lan bakal duwe views unparalleled saka Manila Bay, miturut tenan ana casino ing branson missouri. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ana casino ing brisbane. Kalebu PHP57 milyar ($1.1 milyar) investasi Megaworld kang affiliate, Lelungan International Hotels Group Inc., klompok digabungake ibukutha sah kanggo township saiki ing P121 milyar ($2,33 milyar) utawa 80 persen luwih saka prasetya asli ana casino ing bristol.

Ing pambocoran kanggo Philippine Simpenan ijol-Ijolan, Tan-mimpin pangembang property Megaworld announced sing iku allocating tambahan PHP54 milyar ($1.04 yuta) kanggo pangembangan saka 31-hectare property liwat sabanjuré 10 taun montbleu casino lan spa lake tahoe. Supaya adoh, Westside Kutha wis watara 4,000 unit omah persediaan worth watara PHP50 milyar ($957.5 yuta) montbleu casino ing lake tahoe. Aside saka hotels, Megaworld uga bangunan 15-menara Bayshore Omah Resorts, lan papat-menara Gentry Manor montbleu casino resort south lake tahoe.