Papan uga agawé kutha kang kasino simpenan game tax excise bathi menyang Detroit umum dana montbleu casino lan spa lake tahoe. Nalika agustus revenue ing Greektown Casino Hotel, diduweni lan ngatur dening JACK Hiburan LLC, melorot dening 5,7 persen kanggo $25,2 yuta, miturut laporan montbleu casino ing lake tahoe. Negara Michigan ora aturan Indian casino game montbleu casino resort south lake tahoe.
Senadyan ketok lull ing mangsa panas revenue, Detroit telung kasino kacarita andhap asor 1.1 persen tambah ing taun-kanggo-tanggal kanthi jumlah ongko revenue saka Jan.kanggo Sep harvest prasmanan star casino rega. Laporan nuduhake telung kasino entuk $111.5 ing bathi kanggo sasi agustus taun iki, menehi 3.8 persen populasi taun-taun harvest prasmanan star city casino. Data bubar dirilis dening Michigan Game Kontrol Papan (MGCB) nuduhake yen agustus bathi saka Detroit kang trio operasi kasino dropped dening saklawasé 4 persen saka wektu sing padha taun pungkasan harvest prasmanan hard rock casino atlantic city.