Iki rawuh saka 1 juni woro-woro saka Macau Biro Health.
Wong wadon dites positif kanggo rubella, uga dikenal minangka jerman cacar, ing 31 Mei test oracle casino st paulus bay. Pegawe klompok dielingake sing staff felt meksa kanggo laporan kanggo karya malah nalika ora kroso uga, duweni potensi nyebabake rubella infèksi karyawan kanggo panyebaran penyakit orange lan ireng lumberjack klambi. Wong-wong denials ora ngukur munggah banget uga nalika nomer kasus terus kanggo menek, lan saiki count ngandhut anggota staff diantara nomer sing orange lan kanca ireng jack.
Kahanan uga wis mbantu wis casino operator mbayar luwih ati-ati kanggo Anyar Game Macau Staff Hak Association nalika pisanan kasus padha kacarita ing April. Padha resor iki salah siji saka panas panggonan kanggo rubella wabah ing April, nalika wabah page hit Macau hard karo rolas staff kasebut ing total. Ing agêng-Mei, biro health rek sing ana malah ana wabah, senadyan gadhah 37 kasus kanggo taun supaya adoh oracle casino st paulus bay malta. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre zeus 3 mesin slot video.