Blogger sing pisanan 'outed' Viktor Blom minangka swedia poker phenom Isirdul1 katon dadi ngakoni yen Izzy wis mlebu sponsor menehi hasil karo haijulikani online poker situs orange aix en provence geant casino. Sohello "BankTheMan" Shah dikirim ing ngisor iki (Ing swedia, supaya kita lagi nyadari ing terjemahan): "misuwur swedia totoan dhuwur pamuter, miturut sumber-sumber, saiki wis digawe sponsor menehi hasil karo uga dikenal situs poker. Warta iki ora resmi durung, supaya sayangé aku ora bisa metu karo jeneng utawa celukan zeus ii mesin slot video online. Nanging wong wis 20 taun lawas, lan sak pungkasan taun 2009 lan ing saindhenging taun 2010 kang dadi poker paling gedhe topik panas. Akeh wis ngandika iku paling apik ing donya HU pamuter lan sing bakal rauh njupuk Ivey panggonan." Assuming laporan iki bener, iku begs ing pitakonan — bakal Isirdul1 kang rahasia identitas pungkasanipun dadi kawruh umum, utawa bakal terus kanggo operate ing online singlon?Iku Izzy nilai poker kamar luwih yen kang tetep lurking ing dipengini à la Batman, utawa yen kang isa metu kanggo muter kaya Bruce Wayne?Ing liyane pesti poker tondo asto warta, tenes pamuter James Katharine wis dadi paling anyar Kanca saka Ngiringake Lengkap zeus 2 slot online free. Ing 115th ditingkat pamuter ing donya nggabung boxer Audley Harrison, sing mlebu ing karo Ngiringake Lengkap sadurungé iki minggu. Supaya boxer, pemain tenis... Lengkap Ngiringake mung jai alai pamuter adoh saka cornering olahraga pasar zeus 3 slot mesin menang amba. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.