"Kita bakal mung duwe kanggo muter dening kuping," gusti marang reporters sawise ana kang kamenangan.
Liyane Derby contenders sing weruh rintangan sing ngganti klebu Instagrand lan Perang Bakal, sing loro-lorone lunga saka 8-1 kanggo 7-1 ing William Hill 500 utawa apa-apa slot mesin. Loro-Long Sawetara Toddy lan Omaha Pantai entuk 37.5 poin kanggo menang lan kamungkinan sing aman panggonan ing May 4 Kentucky Derby.
Roadster — liyane Baffert colt sing wis durung kanggo mbukak ing utama terusan lomba taun iki — saiki ing 12-1 ing William Hill, sing wis wong sadurunge ing 14-1 500 piece crown casino 13.5 g lempung poker kripik. Minggu kepungkur, Sportsbook.ag ana aturan Omaha Pantai, sing wis mung menangaké yen ing kawitan limang balapan, ing 30-1. Foto rampung nuduhake 4-1 pilihan, nggawe totoan debut lomba, ngantem pungkasan taun kang Peternak' Piala nom-noman dening gulu 500 ora bonus simpenan casino. Mandella iya marang Oaklawn kang plans kanggo kapal colt bali menyang California minggu iki libri sul poker online ing italiano. Galilea dipindhah saka 14-1 kanggo 35-1 sawise kang katelu-panggonan rampung ana, lan Ekstra Pangarep-arep, sing ana ing 50-1, saiki ing 75-1 sawise rowo kanggo papat..

Long Sawetara Toddy kang penanganan duwe wong nuding kanggo tetep ing Oaklawn lan mbukak Arkansas Derby ing April 13 libri poker texas hold ' em migliori. Jam mengko, liyane Baffert jaran — Game Juara — tindak mati minangka 1-2 favorit.