Diwenehi ekosistem komplek saka customer bukti asli ing sektor, operator kudu dipercaya pribadi kanggo nyegah penipuan ing nilai kritis ing customer lelampahan sampeyan bisa pratelan dhuwit gambling bali. About Emailage Emailage, didegaké ing 2012 lan kantor tengen globe, punika pimpinan ing ngewangi perusahaan ngartekno nyuda penipuan online. Nanging ora kudu dadi cara sing. Pelanggan éling tabungan pinunjul saka ngenali lan nolak transaksi tembe sampeyan bisa pratelan losses ing gambling. Proses ana ing nyata-wektu, kang ngijini operator kanggo konfirmasi asli pelanggan sing bisa nyetel-up akun kanggo simpenan lan muter ing menit – ora dina sampeyan bisa pratelan gambling losses tanpa winnings. Liwat tombol kekancan, data tertutup, lan machine learning teknologi, Emailage di bangun multi-dimensi profil sing digandhengake karo alamat email lan gawé prediktif resiko skor apartemen kanggo nyewa cedhak kali kasino. Media Kontak Jorden Dakin-Putih Akun Manager SkyParlour +44 (0)330 043 1315 Andy Shaw Associate Direktur SkyParlour +44 (0)330 043 1315 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apartemen kanggo nyewa ing casino dalan.