"Britain kang bookmakers makaryakaken luwih saka 43,000 staff lan kontribusi liwat £1bn taun ing pajak joka vip kamar casino online. Association of British Bookmakers sing nuntut urgent priksaan menyang laporan, matur iku "rumiyin dicacat report", mbiayai dening wong-wong sing bakal "langsung entuk manfaat yen menehi rekomendasi sing tau dipun ginakaken" peserta maksud deteksi lan slot isi github.
Saiki maksimum saham gambling ing elektronik terminal £100, karo laporan nyatakake yen tokoh iki kudu slashed dramatically jojobet casino kay p bonusu. "Kita saestu pracaya sing Parlementer Komisioner kanggo Standar kudu lowongan neliti iki Kabeh-Party Parlemen Group ana casino ing sydney australia. Menapa malih, iku wis digawe luwih rekomendasi sing nggunakake, kalebu watesan ing nomer saka mesin saben toko ana casino ing sydney.

Aku ndhukung tanggung jawab industri gambling, nanging ana apa-apa tanggung jawab bab carane FOBTS sing lagi kang dilakokno." Tandha Tami MP uga milih marang proposal kanggo nyegah maksimum totoan lan hadiah kanggo FOBTS, nambah: "Iki mesin sing nyebabake masalah utama ing dhuwur kita lurung-lurung lan aku pracaya Pemerintah wis tanggung jawab kanggo tumindak ing jeksa agung bisa ngetokake iki." Ing November taun pungkasan, ABB boycotted a Commons patemon sing iki disusun kanggo ngrembug UK saiki peraturan pranata kanggo FOBTS ana casino ing stillwater ok. Britain kang bookmakers wis reacted angrily kanggo laporan saka Tetep Rintangan Totoan Terminal (FOBT) Kabeh Party Parlemen Group, nelpon kanggo £2 saham watesan ing tetep-rintangan totoan terminal, sadurunge diarani minangka "kokain kokain saka gambling" ffxiv unlock alliance raid roulette.