Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta iku winstar donya mbukak casino. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun iku woodbine casino mbukak dina natal. Piyambakipun nggantosaken Jan Suyver, kang departure iki dikonfirmasi sadurungé taun iki (waca sadurungé InfoPowa laporan). Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri. Jensen wis sadurunge dadi ing posisi manajemen karo walanda Kompetisi Panguwasa lan Ministries Perekonomian lan Urusan Sosial & Employment. Ing 2016, ing house ngisor saka parlemen landa disetujoni Remot Game Bill nanging Senat wis durung disetujoni ngukur. "Betsson enggo bareng KSA ambisi kanggo entuk dhuwur channelisation saka pelanggan menyang sembarang mangsa sacara lokal diatur lingkungan ing Walanda lan ndhukung Pamaréntah walanda kang ambisi ing obah maju karo proses legislatif," Betsson CEO Pontus Lindwall ngandika ing statement diwenehi nomer gedhe casino enghien les bains.
Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks diwenehi nomer gedhe de asistencia 888 poker. Mugia getih anyar bakal bantuan nambah semangat walanda prastawa kanggo mindhah karo liyane energi ing Remot Game Bill, nggawa diatur lan dilisensi gambling online kanggo Walanda sawise meh dasawarsa telat, debat, amandemen lan panyusunan. Dheweke saiki konsumen affairs director ing Walanda Panguwasa kanggo Konsumen lan Pasar, lan wis pengalaman manajemen karo ABD Interim, grup interim managers saka pamaréntah walanda.