Ray Donovan produser Bryan Zuriff iki pisanan didakwa rusia-Amérika bi-gisik olahraga totoan/dhuwur-totoan poker ring kanggo nggayuh menehi hasil karo Departemen Kehakiman US, nyuwun guilty pungkasan juli kanggo nrima instruments financial kanggo kabeh internet gambling golden euro casino ora bonus simpenan kode. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Distrik Judge Isai M. Ukara sing bener luwih entheng tinimbang apa Zuriff bisa ngadhepi yen penuntut wis cara sing, sing wis pisanan sought kanggo ngirim Zuriff ing kunjara kanggo taun, kanthi alesan bilih piyambakipun lan seni bakul Rinduku Nahmad, liyane co-dipuntudhuh sing bubar pled guilty menyang daya siji saka operasi lan gambling ilegal bisnis, padha co-conspirators ing njlimet – lan ilegal – bookmaking rencana golden euro casino ora simpenan kode.
Nanging Zuriff nampa akeh ukara korek sawise U. Lan sing ana ing ndhuwur forfeiting $500,000. By kang kapisan, Zuriff iki uga pisanan bakal dihukum indian casino cedhak santa clarita. Wingi, 44-taun-lawas rama saka papat anak nampa paukuman: rong taun wektu uji cobo. Alexandria ngakeni bilih piyambakipun pantes kredit kanggo kang siji kanggo mundhakaken tangané lan ngakeni kang sirno indian casino cedhak santa maria.