Operator William Hill wis dilapurake klompok mediawiki operasi taun-taun nyuda saka 19% kanggo waktu pisanan 2015 poker kripik lempung vs keramik.
£16m klompok mediawiki operasi gulung, kang UK operator wis sijine mudhun kanggo implementasine saka titik anyar saka tax konsumsi (POCT), kalebu 38% abang ing online mediawiki operasi, sanadyan online revenue net munggah 9%. Bukit iki ngaruh dampak dening £14m mundhut ing minggu kaping tiga januari, kang menehi CEO James Henderson ngakoni iku durung duwe "arupi shortfall" saka witcher 3 nambah skill slot. Mediawiki operasi kanggo William Hill Australia wis dropped 39%, nalika Bukit' operasi US wis katon 1% net tambah revenue witcher 3 carane kanggo mbukak kunci skill slot.

Henderson ngandika ing release penet: "Kaya samesthine, klompok mediawiki operasi ana dampak dening £20m tambah ing gambling pakaryan ing ngisor iki introduksi saka POCT ing desember 2014 lan tambah ing MGD [mesin game tugas] tingkat ing Maret 2015 witcher 3 nambah kemampuan slot. "Nanging, kita uga dipanggonke kanggo entuk manfaat minangka UK online pasar évolusi ngisor iki introduksi saka POCT, karo kita aktif teknologi investasi samesthine kanggo entuk manfaat loro produk lan pengalaman customer lan karo substansial marketing prasetya." Revenue Net saka Bukit' divisi toko mudhun 2%, nanging grup revenue net nganti 1%..