CEO Geoff Freeman kanggo argue tanah casino posisi anyar ing IRS usulan-usulan pangrungon ing usulan-usulan dening US Internal Revenue Service gegayutan introduksi saka pemain manajemen lan nelusuri ing sistem kanggo prentah tax reporting, bebarengan karo anyar menang reportage lawang (waca sadurungé InfoPowa lapuran) bakal krungu mirengake opo saka eksekutif saka Amérika Game Association, Geoff Freeman, Wednesday nalika kanggo pamisah blackjack awit. Asosiasi nggantosi kapentingan saka Amérika tanah gambling kelompok, sing umume gantos kanggo saran dening IRS sing batesan kanggo otomatis nglaporake ing pamuter menang liwat $1,200 bakal suda kanggo mung $600 langit ute casino durango co. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister langit ute casino ignacio colorado. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 langit ute casino durango colorado. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki langit ute casino ignacio bowling. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara pulo view casino resort biloxi.

Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]