Sawetara limang sasi sawise bukaan sawijining $2,6 milyar Encore Boston Pelabuhan, Amérika operator casino Wynn Resorts Winates saiki wis kabaripun mutusaké kanggo nindakake adoh karo Massachusetts fasilitas kang tajem $50 game tabel minimums kajawi kabeh saka sawijining poto-layanan fees parking langit ute casino durango colorado. Miturut ana laporan saka Las Vegas Review-Journal koran, pamindhahan saka Las Vegas-kantor pusaté tenan iku kabeh bagean saka gaweyan kanggo nambah mréntahaké saka sawijining newest ajang ngluwihi VIP akeh lan nggawe iku akeh luwih saka panggonan kanggo kabeh Boston-area gamblers. Wujud pilihan: koran kacarita sing Encore Boston Pelabuhan kabuka sawijining lawang ing juni 23 ngrampungake karo 671 uga ditemtokaké kamar hotel uga minangka 210,000 sq ft casino nampilaken koleksi 3,158 slot kajawi sawetara 231 tabel game aturan game kayata poker, blackjack, roulette lan baccarat langit ute casino ignacio bowling. Penting kasunyatan: Las Vegas Review-Journal kacarita sing pamindhahan saka Wynn Resorts Winates tegese sawijine Massachusetts casino saiki fitur mung $15 game tabel minimums nalika nglindungi sing ora dibutuhake kanggo mbayar ragad ing supaya kanggo park kendaraan dhewe ing sembarang saka sawijining 2,900 spasi. Area atraksi: Brian Gullbrants, sing diganti leluhur Robert DeSalvio sasi pungkasan minangka Presiden kanggo Encore Boston Pelabuhan, kabaripun marang anggota saka Massachusetts Game Komisi ana sing kang ngarep-arep perubahan bakal ngidini ajang kanggo dadi 'a Boston casino ing Boston'.
Gullbrants kabaripun nyatakake.. pulo view casino resort biloxi. "wangsulan: bab Ingkang pungkasan kita arep kanggo apa wis dadi kasino ing Vegas Boston.
Kita arep dadi luwih Boston kampung halamanipun casino lan kita arep everyone kanggo teka lan aran sambutan lan kaya padha bisa duwe wektu gedhe ana, apa lagi dolanan utawa ora muter." Ana expenses: Las Vegas Review-Journal kacarita sing biaya nganti $7 kanggo nggunakke sawetara saka Encore Boston Pelabuhan kang anter jemput bus lan banyu taksi sing kanggo tetep ing panggonan nalika iku dikutip crita saka MassLive.com ing rincian sing ajang punika rauh planning kanggo unveil a tiered kertu sistem kanggo kurban sawetara ganjaran kanggo pemain. Gullbrants kabaripun ngumumaké.. pulo view casino resort gulfport mississippi. "We panginten kita bisa ngisi daya kanggo parkir kene ing Boston lan kita padha salah pulo view casino resort gulfport. Kita saiki wis digawe poto-parking free kanggo kabeh tamu sak-the-jam.".