Ing final, ngendi kontestan diputer siji kanthi otomatis kabeh-ing tangan, durung njupuk dawa, ninggalake Solik 1968 lan Gregior kanggo arep sing diklumpukake yuta dolar, lan Solik cepet metu minangka juara bukit rolling casino corning ca. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 bukit rolling casino corning california nomer telpon. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki bukit rolling casino jadwal konser.

Entrants wiwit kompetisi dening mburu mudhun bêsik teka-teki kang digambarke PokerStars SportStars, bal-balan internasional selebriti Cristiano Ronaldo, Neymar Jr lan Ronaldo Nazário, subbed ing UK dening Daniel Negreanu bukit rolling casino natal prasmanan. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara slot mesin kanggo advertisement ing houston texas.

Ing pungkasan, 47 pemain menang kursi ing Golden Tiket $20,000 Kabeh-Ing-Shootout lan padha disetel kanggo saingan kanggo $1 yuta hadiah utama utawa bal-balan shirts mlebu dening bal-balan superstars.