Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Perusahaan ngandika sing neruske saka pembuangan "bakal digunakake minangka umum digunakake ibukutha lan ibukutha sah kanggo grup lan/utawa kanggo dana investasi anyar, kudu cocok kesempatan njedhul." Iku bakal ngelingi sing Genting HongKong hinted pungkasan sasi iku wis owah-owahan fokus kanggo Asia Lor minangka iku digawe listing utami ing HongKong bourse lan metu Singapura Simpenan ijol-Ijolan. Lim Kok Pagal, Genting Hong Kong kang ketua lan CEO, njamin investor pungkasan sasi sing nyekeli tenan wis setya wutah saka Asia pasar layaran. Panjenenganipun ditambahaké sing perusahaan yakuwi kanggo fokus sumber daya ing operasi bisnis lan streamline sawijining selaras kewajiban kanggo ketemu akeh panjaluk saka pasar Cina bukit rolling casino corning california. Sale bakal rampung liwat Genting Hong Kong kang wholly-diduweni perusahaan Star NCLC Holdings Ltd. Sauntara kuwi, Genting HongKong mandegake dagang saka sawijining enggo bareng on Thursday ketundha woro-woro related kanggo divestment saka sahame ing Nasdaq-kadhaptar operator layaran slot mesin kanggo advertisement ing jamaika. Layaran lan casino investor Genting Hongkong Ltd.punika mbucal sawijining 2.19 saham persen ing operator layaran Norwegian Cruise Line Holdings, Ltd slot mesin kanggo advertisement ing hamilton ontario. Ing pambocoran menyang HongKong Simpenan ijol-Ijolan, Genting ngandika sing total saka 5 yuta enggo bareng bakal munggah kanggo advertisement kanggo underwriter Morgan Stanley slot mesin kanggo advertisement ing illinois.