Nomer saka turis sing dibukak Singapura ing 2018 kabaripun tambah dening 6.2% ing taun-taun kanggo nggayuh kira-kira 18.5 yuta lan mimpin ing kutha-negara cilik kanggo ngrekam watara 1% swell ing taunan sightseer nglampahi bab $19.95 milyar.
Rekaman setelan kinerja: Miturut laporan saka GGRAsia kasebut pambuka tokoh dirilis dening Singapura Tourism Board on Wednesday, 2018 weruh cilik bangsa welcome ngrekam nomer saka turis saka China, Inggris, India, Jerman, Filipina, Vietnam lan ing Amerika Serikat nalika tambahan charting taun-taun dandan saka luwih pitung negara slot mesin kanggo advertisement ing hamilton ontario. Ing tokoh resmi sing dicethakaké 'tambah pesawat panyambungan' wis mimpin kanggo India charting nyengsemaken 13.4% ing taun-taun ngedongkrak kanggo akun kanggo bab 1.44 yuta pengunjung karo tokoh kanggo China gadhah thukul dening ora kurang apik banget 6% kanggo nggayuh saklawasé 3.42 yuta slot mesin kanggo advertisement ing illinois. Ditambahi game nglampahi: Singapore ngarep kanggo pasangan saka integrasi casino resort nyakup buta Resorts Donya Sentosa pembangunan lan toko Marina Bay Sands ajang nalika tokoh saka Singapore Tourism Board nuduhake yen taunan nglampahi ing hiburan, nyawang lan aktivitas game wis apik dening 6% ing taun ing taun. Nanging, iki munggah nutup kerugian dening iso dibandhingke nolak saka 4%, 5% lan 14% saka pangan lan wedang, akomodasi lan blanja verticals mungguh.

Hotel takings: Keith Tan, Eksekutif kanggo Papan, kabaripun rinci sing 2018 kang 'tourism kuitansi' meter, kang nyakup sacara lokal-dituku tarifas, lemah biaya transportasi lan port pajak uga bisnis, medical lan expenses pendidikan, wis thukul dening 21% ing taun-taun nalika dikumpulke kamar hotel bathi wis wungu dening 7,4% kanggo ngluwihi $2,94 milyar. Tan statement maca.. slot mesin kanggo advertisement ing indianapolis. "We are pleased sing Singapura sektor pariwisata uga dileksanakake ing 2018 senadyan sawetara mesti ekonomi kidul titik casino property peta. Kita padha bathi duwe kauntungan saka patemon saka faktor positif kayata kuwat Asia-Pasifik lelungan dikarepake, tambah pesawat panyambungan kanggo Singapura lan macem-macem acara dhuwur-profil kidul titik casino nyonggo bets.

Iku uga heartening kanggo ndeleng kita efforts marketing lan collaborations karo partners industri prewangan woh." Positif pangarepan: Looking ahead lan Singapura Tourism Board mbadek sing cilik bangsa ngarepake kanggo welcome munggah kanggo 19,2 yuta turis sak 2019, kang bakal madhakaké kanggo munggah saka 4% taun-taun, lan sing iki pengunjung bisa nglampahi minangka akeh kaya 3% luwih ing $20.53 milyar..