SAPERANGAN CATHETAN KANGGO PEMAIN Kaya samesthine, lisensi bakal kudune ngajokake cathetan saka pemain' online poker winnings, losses, celengan lan withdrawals kanggo gubmint kanggo pajak tujuan kidul titik casino restoran istimewa. Yen idin wis ketemu kanggo duwe nerak syarat-syarat lisènsi sing, qualified badan bisa nemtokke dendo nganti $250k kanggo individu lan $750k kanggo perusahaan, plus jumlah melu ing nglanggar lan sembarang liyane ditrapake jumlah ing negara utawa suku hukum. Given sing partisanship misale jek bakal nambah ing èksponènsial basis, njupuk 60 para pejabat senat kanggo fu er dai slot review. Preduli, operasi tanpa lisensi bakal kasil ing sipil hukuman saka $1m saben dina lan forfeiting total jumlah wagers dijupuk saka US pemain nalika operasi ilegal.) Idin ora bakal diijini kanggo nampa wagers saka pemain njaba US kajaba "entitas sing makaryakke kuwi gambling Internet fasilitas utawa online poker fasilitas kapisah" saka US-madhep entitas lan ana "ora commingling saka pemain, dana, utawa cathetan saka Internet kuwi gambling fasilitas utawa online poker fasilitas karo pemain, dana, utawa cathetan kuwi online poker fasilitas dilisensi ing judhul iki." LAYAK LAN MANAWI PANARIMO Kanggo bisa dianggep layak kanggo online poker lisènsi, lan pelamar kudu duwe utawa kontrol casino, qualified lomba trek (karo ing paling 500 game piranti ing salah siji lokasi UTAWA wis ditangani $225m ing reged wagering ing sembarang telu saka limang taun pungkasan), kertu kamar (karo ing paling 250 tabel ing salah siji lokasi) utawa produsèn saka piranti game (sing penyetor game joints karo liwat 500 mesin slot) fu xing gao zhao slot. Apa utawa ora wong utawa bondho iki tau subyek saka pidana nerusake kanggo nglanggar federal utawa negara hukum ora faktor menyang netepake apa waiver kudu diwenehake fu nan fu nu slot mesin.