Kansas' isih jadwal bakal sijine ngrekam sawijining kanggo test karo game marang Peyton Manning lan Broncos ing docket, uga minangka mangsa tiffs karo San Diego Chargers lan Indianapolis Colts. Pimpinan kertu nelpon iku sawijining nimbali, kang saéngga liga-anjog layar 12,3 nilai, nanging saka sangang tim KC wis ngadhepi ing taun, ora ana sing olah rogo menang persentasi luwih saka .500.
Salah siji Vegas wis turu ing tim iki utawa iku mung warata metu ora pracaya ing wong-wong mau. Apa Pimpinan bisa nurun sukses sing tetep bakal katon, nanging karo 14/1 rintangan kanggo menang SuperBowl senadyan gadhah rekaman paling apik ing liga, Vegas sportsbooks ora manteb ing ati Kansas' awal mangsa sukses bakal nerjemahake kanggo asil padha minangka mangsa angin mudhun. Supaya yeah, ana apa-apa tanggung salah karo loro tim gadhah 5/2 lan 4/1 rintangan kanggo menang Lombardi Piala, mungguh ana prabédan antarane blackjack lan 21. Nanging iman – utawa lack kuwi – sportsbooks duwe ing Pimpinan bisa saiki nilai nang kanggo sopo wae isih undecided bab sing SuperBowl juara wis arep dadi ana tamba kanggo compulsive gambling. Yen sampeyan lagi ing pager, sampeyan kudu ngerti sing ana perintis kanggo tim digawe munggah kaya Kansas City sing tindak kabeh cara kanggo menang iku kabeh: 2000 Baltimore manuk Gagak ana tarik ing poker. Minangka perspektif, Carolina Panthers wis padha rintangan minangka Pimpinan senadyan sawijining saiki 6-3 ngrekam epiphone casino vs punika 335 pro. Iku rampung dingerteni sing Las Vegas sportsbooks isih duwe Denver Broncos lan Seahawks Seattle minangka favorit kanggo menang SuperBowl.
Ing Kansas City Pimpinan sing NFL kang mung kalah tim ing 9-0 lan durung, iku mung ing 14/1 kanggo menang SuperBowl epiphone casino vs gibson es 335. Broncos olahraga kemerlap 8-1 ngrekam karo Seahawks siji munggah ing kolom menang ing 9-1 epiphone casino vs gibson 335.