awyers makili Jepang pengusaha Kazuo Okada wis diajukake gerakan kanggo reconsideration karo Philippine Departemen Kehakiman (DOJ), takon institusi kanggo review sawijining kaputusan kanggo menehi saran pakaryan babagan penyimpanan file saka penipuan biaya marang hebat lan digandhengake epiphone casino vs punika 335 pro. Subyek monies, kang Pak Okada lawfully entuk, padha ora angsal liwat kesalahan utawa aman liwat penipuan," ngandika gerakan.ast taun Pak Okada iki dijupuk mati ing papan Universal Hiburan lan banjur dibusak saka chairing peran ing Macan Resor, Luang lan Hiburan epiphone casino vs gibson es 335. Pengusaha wis ngajokaké tuntutan hukum ing Filipina marang Macan Resor, Luang lan Hiburan, seeking kanggo nullify kang aman minangka saham, direktur lan pejabat saka perusahaan sing. epiphone casino vs gibson 335.