Luwih saka minggu wiwit Wynn Resorts Ltd.'s $4.2 milyar Macau resor kabuka sawijining lawang kanggo umum, analysts sing wis mirsani sawetara tulisan ing tembok epiphone casino vs punika 330.

Bloomberg kacarita sing alon entri saka turis lan kamungkinan sing Wynn Palace njupuk bisnis saka musuh lokal wis nyebabake badhan kanggo analysts sing ranging kinerja saka mega resor, kang kabuka ing tanggal 23 agustus. Boten kados liyane anyar casino lowongan, Uni Game analyst Grant Govertsen nuding sing metu ing riset wigati ana sing wisata asil ing casino, utamané ing pasar massa pelanggan, "felt alon." Dheweke uga nuding metu sawetara alasan nyegah-massa pasar pelanggan saka tetep ing 1,700-kamar resor, kalebu exorbitant biaya saka gondola kulo; long lumaku watara lake kanggo njaluk menyang casino ngleboke; lan cahya construction alur ing ngarepe resor.
Kredit Suisse analyst Kenneth Fong, ing tangan liyane, nyatet sing Wynn Palace nyumbang kanggo cilik tambah ing massa-pasar pelanggan ing Macau, nalika bisnis VIP ing Asia kang premier gambling hub tetep warata ana gambling ing washington negara. Nanging Praveen Choudhary saka Morgan Stanley dielingake sing Wynn Palace mung plucking metu premium pelanggan saka Wynn kang lawas kasino ing Macau tinimbang drawing wisata anyar ing multi-milyar casino resort ana gambling ing west virginia. Warta agensi nyoba nanging gagal kanggo njaluk komentar saka Wynn gegayutan pengamatan digawe dening telung analysts ana gambling ing virginia kutha nevada. Ing kapisah wigati, analysts Vitaly Umansky lan Clifford Kurz perantara Sanford C cristal casino gda sk opinie.

Bernstein Ltd isih pracaya sing Wynn Palace tetep dadi "game-ganti saliyane kanggo Wynn Macau" sing bakal ngidini tenan "banget kanggo saingan ing Malaysia ing loro game lan non-game." "We ngira Wynn Palace kanggo generate property EBITDA [pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation] saka HKD5.3 milyar ing 2017, kang bakal kasil ing bali ing investasi ing agĂȘng-cah anom [saka persen]," Pak Umansky lan Pak Kurz ngandika cristal casino gda sk poker. Perantara tambahan nyatet: "Nalika Wynn semenanjung [Wynn Macau] bakal nandhang sangsara cannibalisation minangka kita wis tansah panginten, tambah tabel ngalih saka semenanjung [Wynn Macau casino hotel] kanggo Palace ngirim ora materially impact kita forecast kanggo sing properti." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.