SOCCERBET Italia produk kanggo bakal mbalek metu tengen operator toko lan online estate London, 3rd januari 2018: Murup Game wis mlebu persetujuan kanggo nggabungake sawijining kapal penggedhe SOCCERBET produk karo Eurobet. SOCCERBET Italia, kang harnesses taun saka nyata-urip Serie A tumindak, bakal digawe kasedhiya kanggo pelanggan italia operator tengen toko, online, lan mobile saluran luva de goleiro poker firmness ii profissional.
Unik produk bakal mbalek metu ing agêng-2018, lan lagi nglakoni ekstensif player-testing kanggo ngoptimalake lengkap bukak produk luva de goleiro poker ngrangkul lentur profissional. Tim Ijo, Nyorot Games CEO, ngandika: "SOCCERBET nggantosi macem évolusi saka olahraga virtual rumus, lan kita are remen kanggo ngluwihi tekan sawijining karo operator minangka gedhe lan di ajeni minangka Eurobet texas holdem online kanggo dhuwit nyata.
"Italia bangsa bal-balan penyayang, lan kita tartamtu sing kita unik lan macem game nampilaken lintang paling gedhe lan tumindak apik saka Serie A bakal serangan penghubung karo Eurobet pemain tengen negara." Carlo di Maio, Sportsbook Direktur ing Eurobet, ngandika: "SOCCERBET Italia iku anyar revolusioner video sugih produk virtual, lan kita bungah kanggo dadi ing ngarep saka sawijining bukak ing ngarep kita pasar texas holdem kanggo dhuwit nyata ing michigan. "Kang bisa kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo tumindak nyata dawane sing favorit italia-lorone iki langkah ageng nerusake, lan kita katon nerusake kanggo nglaras maringi hadiah hubungan karo Murup Game." Dibukak ing desember 2017, SOCCERBET inovatif njupuk ing olahraga virtual sing nggabungke enem sepuluh detik klip saka individu bal-balan peralatan tengen sawetara mangsa, pun menit-dawa paket minangka individu game. Saged slotting seamlessly menyang operator omni-saluran aturan, game nawakake kabeh totoan pasar sing pembuangan olahraga wis teka nyana saka modern-dina totoan pengalaman.
Kanggo informasi luwih lengkap ing release iki utawa kanggo ngatur interview hubungi Tom Lewis ing Kothak ing Udhara ing 020 3586 8257 utawa [email protected] Bab Murup Game Murup Game spesialis pangembang game didegaké ing 2014 dening CEO Tim Ijo lan Direktur Stewart Whittle, lan 38% diduweni dening swedia gambling tenan Cherry AB. Specialising ing nggawe inovatif, olahraga fokus totoan pengalaman, Nyorot Game nawakake klien terjangkau nggunakake arsip olahraga dawane lan highly fleksibel solusi integrasi. Kapal penggedhe perusahaan SOCCERBET fitur produk highly optimized desain game adhedhasar puluh saka arsip manggon tumindak bal-balan, lan bisa ngarang kanggo cocog karo sportsbook utawa virtuals aturan saka operator ing ndonya tengen toko, online lan seluler. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.