Project utama contractor Des Moines basis Baxter Construction ana gambling ing virginia kutha nevada. Resor fitur enem-crita hotel karo 106 kamar, 33,800-alun-mlaku game lantai karo ditetepake nonsmoking lan udud wilayah, 1,500-jog acara tengah, telung restoran, blumbang, lan spa.250 karyawan saiki dipunginaaken ing riverboat casino bakal tambah dening kira-kira 300 kanggo 350 luwih dening resor, miturut Hyder cristal casino gda sk opinie.
Pionir ing riverboat kasino, ing Kehl kulawarga iki panampa saka Iowa page gambling lisènsi ing taun 1990. cristal casino gda sk poker. Sing kalebu mengkono adoh karo sawijining prau lan layanan barge cristal casino gda sk wrzeszcz. A taun-lan-a-setengah mengko, Dan Kehl, CEO lan presiden Kehl Manajemen, nampa persetujuan saka komisi kanggo consolidate kepemilikan saka perusahaan telung kasino ing Iowa, kalebu wong-wong ing Riverside, Larchwood, lan Davenport cristal casino gda sk praca. On Wednesday, Hyder ngandika kira-kira 80 persen saka project wis rampung lan kru saka 200 kanggo 300 buruh sing nambah nutul pagawean pungkasan kanggo fasilitas, miturut Kotak-Kutha Kaping kemungkinan njupuk sakcara ing texas holdem. Sawise Irama Kutha wis dibukak, perusahaan wis 90 dina kanggo ngothongake riverfront kemungkinan njupuk quads ing texas holdem. Ngandika lan unnamed klompok saka para panuku metu saka Memphis wis dituku prau.