Ngelmu Game Perusahaan wis announced sing SG Digital tambahan wis dimulai "sportsbook review produk mau" karo New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane (NJDGE), ing preparation kanggo sembarang potensial legalisation olahraga totoan ing Negara US saka New Jersey klambi kanggo casino tema partai. SG Digital saiki akeh banget melu ing sportsbook operasi ing Nevada, salah siji saka papat negara ngendi olahraga totoan wis diijini ing Profesional lan Amatir Olahraga Partisipasi Tumindak (PASPA), nggunakake sawijining OpenBet platform njaba donya helem mod slot. New Jersey iku salah siji saka meh 20 negara ngendi olahraga totoan aturan wis majeng lan iku wis pangareping pengacara kanggo mbubuti saka PASPA rasukan tiyang istri slot nglengkapi efek bdo.

Pancen, nexus legalisation efforts revolves around a Supreme Pengadilan review US Circuit Pengadilan kaputusan kang dialangi New Jersey saka saéngga olahraga totoan ing panggonan pisanan ing wektu apa apa tesco release delivery slot. Ngandika bab diskusi, Matt Davey, Group Chief Executive, SG Digital, ngandika: "Kita bisa rapet karo DGE kanggo mesthekake tanggung jawab game pengalaman lan congratulate gaweyan DGE lan negara New Jersey kanggo njupuk maju tumindak kanggo nggawe luwih aman olahraga totoan pasar kanggo umum."We are setelan dhasar uga ing advance kanggo bantuan kita partners netepake piyambak awal ing berkembang wilayah."SG Digital wis dikonfirmasi sing ana bakal sawetara dandan kanggo sawijining platform, nalika ing wektu sing padha perusahaan wis janji recruitment drive kanggo nyiapake kanggo maksud apa KITA legalisation, ngirim iki kelakon ing wektu apa dmart slot mbukak. Keith O ' Loughlin, Wakil Presiden Senior, Sportsbook lan Platform ing SG Digital, ditambahake: "Legalised olahraga totoan ing US macem prospek kanggo kita, lan kita lagi njupuk saben langkah bisa kanggo mesthekake produk kita kurban kanthi cecek kanggo mencet lemah mlaku nalika pasar pungkasanipun mbukak munggah ngluwihi saiki diatur serikat."Kita wis ngginakaken wektu ngelingi US kabutuhan customer lan sing fokus ing njupuk sing pengalaman pengguna saka standar dhuwur lan bisa dikirim karo kacepetan." ing wektu apa apa anyar tesco delivery slot dadi kasedhiya.