SB 1163 bakal duwe originally diklasifikasikaké employment ing house saka prostitusi minangka Kelas 1 misdemeanor, nalika nggawe iku Kelas 5 kejahatan kanggo operate kuwi panyiapan ing wektu apa asda delivery slot mbukak. Aku ora ngerti bab sampeyan, nanging aku kesel ningali dhuwit kita arep kanggo Nevada lan kesel ningali dhuwit kita arep mati-dharat," Borrelli ngandika ing wektu apa bigbasket slot mbukak. Tinimbang ilang kang dijupuk ing njupuk proyek rampung ing olahraga totoan taun iki, Borrelli dileksanakake soko disebut serangan-kabeh amandemen, kang lawmaker mbusak kabeh teks saka siji bill lan nggantosaken karo liyane ing wektu apa apa tesco release anyar delivery slot. Borrelli kepengin kanggo kuoso olahraga buku ing negara 24 suku kasino, handing exclusivity kanggo sawijining 16 suku operator casino salies du salat fermeture.

Negara kang gubernur Doug Ducey tampi Pengadilan Supreme kang larangan saka PASPA, federal ban ing olahraga totoan pungkasan taun, ngumumake iku pembangunan sing bisa "entuk manfaat warga kita lan kita umum dana." Iku kathah luwih rumit saka iki artikel punika reporting. Sing amarga padha pracaya olahraga totoan legalization kudu dipunrembag liwat suku compacts karo negara, tinimbang dening tumindak legislatif casino salies de bearn recrutement. "Ing buku, opsi ingatase hak bebas lan [iki] ngidini kita warga kanggo melu ing game padha kaya." Nanging senadyan iki bill ostensibly kang boon kanggo suku, lagi meh universal marang iku casino salies du salat mesin a sous. Komite diundur pangrungon ing bill amarga saka darurat angger-angger Borrelli dipasang sing bakal wis legalized olahraga totoan tanpa menehi Departemen Game cukup wektu kanggo tarik munggah framework saka angger-angger rintangan njupuk 8 ireng ing roulette.