AMÉRIKA Amba warta minggu iki Groupe Bernard Tapie mlaku-mlaku adoh (utawa dioyak adoh) saka sawijining bid kanggo ndarbeni Lengkap Ngiringake Poker, ngiring cepet dening gosip sing PokerStars wis ngetokake kuwasane nggawe dhewe menehi hasil kanggo tuku masalah poker perusahaan; Las Vegas Sands dadi page perusahaan game kanggo ndhuwur $1b ing seprapat pangentukan, nanging CEO Sheldon Adelson isih sengit online poker; Zynga seprapat bathi wungu nanging Vince Martin tabet perusahaan kang nyata-dhuwit gambling ambisi sing ngimpi pipo; Facebook IPO wis di-push bali; Florida Supreme Pengadilan ngankat cara kanggo gambling expansion; California olahraga totoan swantun liwati bill Senat komite nanging California suku Indian ngumumaké negara online poker bill DOA; loro New Jersey legislatif takon kanggo federal dhukungan saka olahraga totoan tagihan; laporan financial kertu padha nyerahke dening Boyd Game, Internasional Game Teknologi lan Bally Teknologi; Black Friday dhingklik doro Daniel Tzvetkoff iki kesawang crapping piyambak ing New York City werna lan Loro Plus Loro poker forum padha disusupi lan dijupuk offline, mekso akeh internet wong lanang angel kanggo bener ninggalake sing basements lan nyoba sing luck ngina sampurna manca kanggo pasuryan kanggo owah-owahan casino salies de bearn restaurant. EROPAH 888 Holdings' financials terus kanggo ngematake; uga ngowahi ing laporan sim padha Betsson, Kemungkinan, Game VC Holdings, Net Hiburan lan NetPlay TV; Playtech pungkasanipun dicethakaké apa iku ngginakaken £95m saka éntuk ngedegaken Teddy Sagi; sosial tukang game Slingo sing ngomong karo perusahaan UK babakan dhuwit nyata muter lan Media Corp kang Kain Lounge iki dijupuk offline tanpa akeh panjelasan casino salies du salat coronavirus.
ASIA Galaxy Hiburan kang nilai pasar paling ndhuwur sing saka saingan SJM lan Wynn, supaya iku wektu sing apik kanggo pindho ukuran Galaxy Macau; internet China kang populasi amba lan njupuk ageng; Laos sijine kibosh ing kasino ing Boten wilayah tapel wates karo China; Facebook abot perlu Asian strategi; ing Filipina ngarep-arep kanggo nick 10% saka Macau pasar dening 2016; BoyleSports kepengin kanggo miwiti ing Asia sadurunge sabanjuré Liga mangsa; tropi padha nyerahke metu kanggo pemenang saka Asia Poker Demo Filipina acara utama, ing Manila mayuta-Yuta super dhuwur roller turnamen lan kanggo CalvinAyre.com reporter Tatjana Pasalic kang dandanan artis casino salies du salat est il ouvert. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre rintangan njupuk flush poker.