WeChat kang Hongbao layanan ngidini kedhaftar pilihan kanggo ngirim amplop kasebut grup nalika randomizing total financial jumlah dikirim, makna sawetara anggota saka grup nampa luwih nalika wong njaluk kurang rintangan njupuk flush poker. Pangguna cepet figured metu cara kanggo nggunakake iki randomized distribusi kanggo ngatur informal – lan ilegal – lotre pools.
Hongbao, aka envelope abang, nemu menehi jeneng saka zachary laku Cina kanca-kanca lan sederek exchanging dhuwit-kapenuhan amplop ing kesempatan khusus rintangan njupuk flush ing poker. WeChat wiwit gawe mudhun ing kuwi lotre pools pungkasan taun sawise nentokake sing nganti telung-kwartal saka suspect kelompok panganggo padha awake dhewe melu ing nggunakake ora sah saka Hongbao layanan rintangan njupuk flush texas holdem.

Layanan mbuktekaken immensely populer, anjog kanggo milyar amplop kang diijolke watara tanggal tartamtu ing tanggalan, kayata Mbulan enggal kang eve. Wong lan pacare, dikenali mung minangka (mungguh) Meng lan Hu, padha dipenjara ing februari kanggo ngatur gambling ilegal nggunakake 'hongbao' fitur highly populer seluler layanan olahpesen WeChat.

Minangka ringleader saka lotre blumbang, Meng wis menthekake sing ora tundhuk aturan sing padha game, kang anggota klompok sing ditampa jumlah paling saka dhuwit dibutuhake kanggo miwiti babak sabanjure dening nerbitake Hongbao envelope ngemot jumlah witjaksono utawa luwih saka jumlah kang/dheweke ditampa. Mung minggu kepungkur, polisi Macau di cekel ilegal proxy totoan ring sing disampekno nyata-wektu tumindak saka Macau casino tabel VIP kanggo darmabakti WeChat klompok watara 40 dharatan gamblers. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre top 10 casino online singapura. Panguwasa cina terus kanggo kokain mudhun ing sapa ngatur gambling ilegal aktivitas liwat jaringan sosial media top 10 casino online camping.