"Aku duwe apa-apa apa karo forging saka bank dokumen kanggo $81 yuta rintangan njupuk 4 saka jenis ing texas holdem. Aku ora ngerti sumber saka $81 yuta," Wong ngandika top 10 casino online slot. Eksekutif uga ngandika sing $5 yuta iki dikirim kanggo wong dening Philem, kang $4.6 yuta tetep top 10 casino online roulette. Wong ngandika sing Gao kabuka bogus RCBC akun ing Mei sak rapat karo RCBC cabang Maia Deguito, ing Wong kang kantor top 10 casino online camping uk. Panjenenganipun marang Senat sing iki dhuwit lungguh ing junket akun ing Solaire, jumlah kang wis ana kanggo bali alasan kok gambling apik.