London basis panyedhiya iSoftBet wis diwenehake produksi lan distribusi saka game lunak lisensi dening National Gambling Kantor Rumania (ONJN). Minangka asil iki pembangunan, iSoftBet saiki bakal bisa kanggo kurban sawijining portofolio saka game kanggo romania pasar alasan kanggo murah gambling umur. Panyedhiya pisanan bakal kurban pilihan saka 50 game liwat Netbet.ro alasan kanggo mundhakaken ing poker. Romania iku salah siji saka sawetara negara Eropah wis dilisensi iSoftBet, gabung ing UK, Spanyol, Italia, Denmark lan Portugal le jeux de la roulette.
Nir Elbaz, Managing Director saka iSoftBet, ngandika: "Ngembangaken nomer diatur pasar ing kang kita operasional punika bagean pinunjul saka iSoftBet kang rencana wutah le lac des cygnes toulouse casino barriere. "Kita gati tanggung jawab gambling minangka prioritas paling dhuwur, lan bisa hard kanggo ngirim padha lan nyenengake game kanggo pemain lan maksimum bathi kanggo operator kita." Ing ONJN ngenalaken online gambling blacklist ing pungkasan taun juli, karo sembarang operator pengarepan kanggo kurban produk sing ing romania pasar dibutuhake kanggo mbayar entri/amnesty ragad. ISoftBet sasi iki uga mlebu sing menehi hasil karo Las Vegas Casino Diamond Ltd kanggo nyedhiyani sawijining lengkap uploaded saka desktop lan seluler isi kanggo Vegas.hu, kang bakal dadi Hongaria page casino online..